Olet täällä

PÄIVITYS - Lennätystapahtuma Suomen Avaruustutkimusseuran 60. juhlavuoden kunniaksi

Metsäpalovaroitus ei ole voimassa sunnuntaina, joten lennätys toteutuu suunnitellusti!

Suomen Avaruustutkimusseura täyttää kuusikymmentä vuotta tänä vuonna. Seura on muuttunut paljon niistä ajoista, kun nuorukaiset Juhani Westman ja Peter Heldt haaveilivat avaruusraketteihin keskittyvän seuran perustamisesta syksyllä 1959. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään vuoden mittainen tapahtumien sarja, joka käynnistyy 19.5. kello 13:00 rakettien laukaisuilla Ämmässuolla, Kulmakorven lennätyspaikalla. Kutsumme kaikki seuran jäsenet tuomaan parhaat rakettinsa tilaisuuteen ja yleisön mukaan nauttimaan näytöksestä.

Syksylle, seuran virallisen perustamispäivän tienoille, on suunnitteilla juhlallisempi tilaisuus.

Lennätyspaikka löytyy Espoosta Ämmässuon läheltä, Kulmakorventien varrelta. Laita navigaattoriin osoitteeksi Kulmakorventie, Espoo ja aja hiekkatietä eteenpäin kunnes tulet puomin ja levennyksen kohdalle. Lisätietoja: https://pollux.ayy.fi/rakettiforum/viewtopic.php?f=12&t=1672

HUOM!
Sää on taas aurinkoinen, mikä tarkoittaa maan kuivumista ja mahdollisesti metsäpalovaaraa. Vielä toistaiseksi näyttää hyvältä, mutta tiedotamme tällä sivulla viimeistään lauantaina iltapäivällä mikäli lennätys joudutaan perumaan.

Suomen Avaruustutkimusseuran johtokunta