Categories
Uutiset

Syyskokous

SATS:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 3.11.2020 klo 18 alkaen Hacklabilla kasvokkain ja Yritämme järjestää etäosallistumismahdollisuuden kokoukseen Zoomin tai vastaavan avulla.

Hacklabin käyntiosoite on Takkatie 18, 00370 Helsinki, käynti talon takana. Parkkitilaa on hyvin rajallisesti

Syyskokouksen sääntömääräisinä asioina käsitellään ensi vuoden toimintasuunnitelma, talousarvio, jäsenmaksujen suuruus, johtokunnan jäsenten valinta erovuoroisten tilalle, sekä johtokunnan puheenjohtajan, kahden toiminnantarkastajan ja heidän varahenkilöiden valinta.

Seurassa ja seuralle on tapahtunut paljon vuoden 2022 aikana. Ennen kokousta 18:00 alkaen pidämme esitelmän huhtikuussa Vaasassa järjestetystä ESERO CanSat 2022 kilpailusta, jossa opiskelijoiden rakentamia “satelliitteja” lennätettiin raketeilla noin puolen kilometrin korkeuteen. Seura toimitti kilpailuun raketit ja toimi laukaisuoperaattorina. Luvassa on hienoja kuvia, upeita videoita ja uskomattomia tarinoita.

Varsinainen syyskokous alkaa esitelmän jälkeen noin 19:00.