Categories
Lennätys

Heinäkuun lennätyspäivä

Laukaisupäiväksi valikoitunut 26.07.2020 oli aurinkoinen, mutta hieman tuulinen päivä. Puuskaiset tuulet toisivat oman haasteensa operaatioihin, etenkin kun lento-operaatioissa oli harkittu korkean kattokorkeuden raketteja. Päivä oli vauhdikas. Normaalin rakettiporukan lisäksi paikalla oli kolme vierasta, joten avustajia oli tarpeeksi. Raketit olivat selvästi mieleen, lupasivat tulla uusiksi.

Rakettioperaatiot ovat aina hauraita- Tämän todistivat Matti ja Mika, jotka molemmat menettivät yhden raketin arsenaalistaan- Matin RedMax katosi paluussa ja Mikan raketin vaiheistus heitti ylävaiheen moottoripukin pitkälle runkoon. Tämä high-flyer saatiin kentällä vielä korjattua takaisin kuntoon ja ammuttiin ylikokoisella latauksella kovaa ja korkealle ja sekin katosi paluussa.

Laukaisuikkuna umpeutui tapansa mukaan 16:00. Päivä oli kaikkiaan hyvin onnistunut.

Leave a Reply